De 7 heuveltjes Voorterras de privehoek c.q. barbecue hoek voor een feestje Zijterras Speeltuin

Eetcafé de 7 heuveltjes • 076 - 561 4000


De 7 heuveltjes is een Eetcafé met authentieke speeltuin, gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos. Het eetcafé heeft een bruine, ongedwongen sfeer. Aan de voor- en zijkant zijn ruime, zonnige terrassen in de winter is er een verwarmd terras. Ook mogelijkheden voor receptie, feest of barbecue voor groepen. Dagelijks geopend vanaf 09.30 uur. Vanaf 1 april is ook de keuken op maandag geopend!

Omgeving

Ontspannen genieten in een bosrijke omgeving.

De 7 Heuveltjes ligt tussen het Markdal en het Mastbos, 5 minuten van het centrum van Breda en 5 minuten van België vandaan. De ideale omgeving om uw vrije tijd door te brengen. Of om heerlijk te genieten van het uitzicht onder het genot van een hapje en/of een drankje en de kinderen te laten spelen in onze speeltuin.

    

Natuurgebied Mastbos

Tegenover onze locatie bevindt zich het prachtige Mastbos. Het Mastbos, de trots van Breda, is tevens het oudste cultuurbos van Nederland. Dit aan de stadsrand grenzende bos heeft mooie lange statige lanen met eeuwenoude beuken, vijvers en vennetjes. Als je hier wandelt waan je je in een koninklijk sprookje. Diep in het bos kunt u zich nog laten verrassen door reeën, vossen, spechten en eekhoorns. Voor meer informatie www.staatsbosbeheer.nl


Markdal

Eind jaren zestig van de vorige eeuw is de rivier Mark gekanaliseerd. Dit gebeurde om wateroverlast te voorkomen. Ook de landbouw had er veel baat bij. Sinds 2004 meandert de Mark weer. En is het Markdal een natuurontwikkelingsgebied met volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Voor meer informatie www.staatsbosbeheer.nl


Ginneken

Het Ginneken heeft een compacte en gezellige oude dorpskern. De woningbouw is grotendeels van voor de tweede wereldoorlog. Het Ginneken staat bekend om zijn sfeer en gezelligheid.

 

Speelbos Boeverijen voor de kinderen

In het Mastbos ligt een speel-en avonturenbos speciaal voor de jeugd. Hier kunnen ze zich uitleven in de natuur, met materialen uit de natuur en hun eigen fantasie. Je kunt er onder andere hutten bouwen, ravotten, heksje of indiaanje spelen, touw slingeren, in bomen klimmen, touwbruggen oversteken, etc. Voor meer informatie www.staatsbosbeheer.nl


De kasteeltuinen van Bouvigne

Het uit de 17de eeuw gebouwde Kasteel Bouvigne ligt als een vierkantblok in zijn gracht, met prachtige stijltuinen als decor. Deze tuinen, Franse, Engelse en Duitse, zijn op werkdagen van 9:00 uur - 16:00 uur gratis toegankelijk voor bezoekers.