De 7 heuveltjes Voorterras de privehoek c.q. barbecue hoek voor een feestje Zijterras Speeltuin

Eetcafé de 7 heuveltjes • 076 - 561 4000


De 7 heuveltjes is een Eetcafé met authentieke speeltuin, gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos. Het eetcafé heeft een bruine, ongedwongen sfeer. Aan de voor- en zijkant zijn ruime, zonnige terrassen in de winter is er een verwarmd terras. Ook mogelijkheden voor receptie, feest of barbecue voor groepen. Dagelijks geopend vanaf 09.30 uur. Vanaf 1 april is ook de keuken op maandag geopend!

Bredase Pluim

de 7 Heuveltjes ontvangt Bredase Pluim

22 maart 2010 in galderseweg 27
De gastvrijheidsprijs De Bredase Pluim is dit jaar gewonnen door café de 7 Heuveltjes.

De Breda Pluim is een initiatief van de Bredase afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, de Bredase VVV, het Retailplatform, de NHTV, de gemeente Breda en Het Stadsblad, met als doel horeca- en andere ondernemers extra te stimuleren om hun gasten en klanten in de watten te leggen.
 
Eetcafé de 7 heuveltjes werd door de vakjury als winnaar van de 'Breda Pluim 2010-2011' uitgeroepen. De leden van de jury waren het er unaniem over eens geworden dat de 7 Heuveltjes een mooie aanwinst is voor de horeca en recreatie in Breda. De uitstraling van het eetcafé, de vriendelijkheid en stadskennis van de eigenaren en bediening, en de evenementenagenda hadden voor de jury de doorslag gegeven. Deze kwaliteiten zouden zowel het zakelijke als het toeristische deel van de stad ten goede komen. Eetcafé de 7 Heuveltjes ligt aan de Galderseweg, tegenover het Mastbosch. Oorspronkelijk was het eerst alleen een grote speeltuin, die sinds kort is vernieuwd en uitgebreid met een echt gezellig Brabants eetcafé. De laatste vergunning is inmiddels aangevraagd, en dat is een vergunning voor de bouw van een rookruimte aan het eetcafé. Daarnaast zijn er bij de 7 Heuveltjes nu meer activiteiten te ondernemen. Zo worden er bijvoorbeeld ook leuke huifkartochten en fietstochten georganiseerd. Ook kunnen zakelijke gasten er terecht voor vergaderingen of personeelsfeesten. Op de vraag of het winnen van de Breda Pluim een erkenning is van al hun inspanningen om de 7 Heuveltjes te maken tot wat het nu is, antwoordden beide eigenaren Twan van Meer en Linda Backx met een volmondig 'ja!'