De 7 heuveltjes Voorterras de privehoek c.q. barbecue hoek voor een feestje Zijterras Speeltuin

Eetcafé de 7 heuveltjes • 076 - 561 4000


De 7 heuveltjes is een Eetcafé met authentieke speeltuin, gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos. Het eetcafé heeft een bruine, ongedwongen sfeer. Aan de voor- en zijkant zijn ruime, zonnige terrassen in de winter is er een verwarmd terras. Ook mogelijkheden voor receptie, feest of barbecue voor groepen. Dagelijks geopend vanaf 09.30 uur. Vanaf 1 april is ook de keuken op maandag geopend!

Feesten of BBQ

Waar is dat feestje? Hiér is dat feestje!


Mogelijkheden voor receptie, feest, brunch of barbecue voor groepen en gezelschappen.

In ons café kunnen we zowel grote (130 personen) als kleine groepen ontvangen.


Voor elk feest bent u bij de 7 heuveltjes aan het juiste adres. Het gezellige eetcafé maakt uw feest compleet, sfeervol ingericht en een vriendelijke bediening. Ook voor een muzikale avond hebben wij een aantal alternatieven. Wilt u een live band of een Drive-Inn Show dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. Bij goed weer kunnen we het feest gedeeltelijk buiten laten plaats vinden en bij slecht weer verhuizen wij naar binnen.

Receptie, feest, brunch of bbq zijn geheel in overleg naar eigen wens samen te stellen. Onder het genot van een drankje willen wij graag de mogelijkheden van onze locatie met u doornemen. Wij hopen dat u dan net zo enthousiast wordt als wij al zijn!


De 7 Heuveltjes heeft ook ruimte voor zakelijke gasten. Er is mogelijkheid om in de boslucht te vergaderen of een personeelsfeest te organiseren.


Mocht u meer informatie willen voor bijvoorbeeld een feest of barbecue.

Neem dan telefonisch contact met ons op: 076-5614000 en vraag naar Twan van Meer