De 7 heuveltjes Voorterras de privehoek c.q. barbecue hoek voor een feestje Zijterras Speeltuin

Eetcafé de 7 heuveltjes • 076 - 561 4000


De 7 heuveltjes is een Eetcafé met authentieke speeltuin, gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos. Het eetcafé heeft een bruine, ongedwongen sfeer. Aan de voor- en zijkant zijn ruime, zonnige terrassen in de winter is er een verwarmd terras. Ook mogelijkheden voor receptie, feest of barbecue voor groepen. Dagelijks geopend vanaf 09.30 uur. Vanaf 1 april is ook de keuken op maandag geopend!

Weekendhulp

Wil je als student een extra centje bij verdienen!!

Wij zijn opzoek naar studenten die in het weekend kunnen werken en af en toe door de week.

Als horeca / bedieningsmedewerker moet je volgens de algemene etiquetten kunnen werken, je moet met plateaus met drankjes en hapjes kunnen lopen. Daarnaast borden in en uit kunnen serveren is een pré. Het spreekt voor zich dat je gastvrij bent ingesteld en representatief bent. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste net als concrete en relevante werkervaring.


Ben jij flexibel inzetbaar dan kun je solliciteren bij de Bar en vragen naar Twan van Meer.


(update april 2017)