Alle activiteiten

Onder het genot van een drankje kun je in ons eetcafé terecht voor een potje biljart, jeu de boules of kaarten.

Ook voor de zakelijke gasten zijn er opties om te vergadering of een bedrijfsuitje te organiseren. 

Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café.

Activiteiten

biljarten

Bij ons kunt u gewoon een lekker een potje biljarten zonder lid te zijn van een club. Dus heeft u zin om onder genot van een drankje een potje te biljarten met vrienden kom gezellig een keer langs.

jeu de boules

Voor veel Fransen is pétanque volkssport nummer één. In het zuiden van Frankrijk ligt in elk dorpje wel een jeu-de-boulesbaan. Dat is hier in Nederland wel anders. Speciaal voor de boulomanen onder heeft De 7 Heuveltjes 2 jeu-de-boulesbanen aangelegd.

potje kaarten

Heeft u zin om een potje te kaarten onder genot van een drankje met vrienden, kom gezellig een keer langs. De 7 Heuveltjes heeft een heerlijke stamtafel waar u met zijn allen gezellig kunt borrelen onder een potje kaarten.

wandelen / fietsen

Eetcafé de 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. Heeft u nog geen wandel- of fietsroute? Wij hebben voor u een wandel en of fietsroute binnen klaarliggen. Vraag er gerust naar!

tennis

Zin in een lekker sportief potje tennis? Dat kan! Bij onze buren van TC Tennis kunt u zich helemaal uitleven. Om de dorst te lessen bent u vervolgens bij ons op het terras van harte welkom voor een drankje!

Informatie Fietsroute

Informatie Wandelroute

Voor bedrijven

vergaderen

De 7 Heuveltjes heeft ook ruimte voor zakelijke gasten. Zo beschikken wij over een mooie, grote ruimte om te vergaderen. Er is ook de mogelijkheid om in de boslucht te vergaderen.

teambuilding

Ook teambuildings kunnen bij ons gehouden worden. Wij beschikken over de nodige ruimte, en voorzien jullie van hapjes en drankjes.

bedrijfsactiviteit

Ook een bedrijfsactiviteit kunt u bij ons organiseren. Hapje, drankje, bbq, feestavond, ... Het is allemaal mogelijk!

De omgeving

natuurgebied mastbos

Tegenover onze locatie bevindt zich het prachtige Mastbos. Het Mastbos, de trots van Breda, is tevens het oudste cultuurbos van Nederland. Dit aan de stadsrand grenzende bos heeft mooie lange statige lanen met eeuwenoude beuken, vijvers en vennetjes. Als je hier wandelt waan je je in een koninklijk sprookje. Diep in het bos kunt u zich nog laten verrassen door reeën, vossen, spechten en eekhoorns.

markdal

Eind jaren zestig van de vorige eeuw is de rivier Mark gekanaliseerd. Dit gebeurde om wateroverlast te voorkomen. Ook de landbouw had er veel baat bij. Sinds 2004 meandert de Mark weer. En is het Markdal een natuurontwikkelingsgebied met volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

ginneken

Het Ginneken heeft een compacte en gezellige oude dorpskern. De woningbouw is grotendeels van voor de tweede wereldoorlog. Het Ginneken staat bekend om zijn sfeer en gezelligheid.

speelbos boeverijen

In het Mastbos ligt een speel-en avonturenbos speciaal voor de jeugd. Hier kunnen ze zich uitleven in de natuur, met materialen uit de natuur en hun eigen fantasie. Je kunt er onder andere hutten bouwen, ravotten, heksje of indiaanje spelen, touw slingeren, in bomen klimmen, touwbruggen oversteken, etc.

kasteeltuinen van Bouvigne

Het uit de 17de eeuw gebouwde Kasteel Bouvigne ligt als een vierkantblok in zijn gracht, met prachtige stijltuinen als decor. Deze tuinen, Franse, Engelse en Duitse, zijn op werkdagen van 9:00 uur - 16:00 uur gratis toegankelijk voor bezoekers.

Ons volledig menu

Een vraag of reserveren?

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek