Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

De perfecte plek voor een bedrijfsborrel in Breda

Wilt u graag uw medewerkers verrassen door een leuke bedrijfsborrel in de buurt van Breda te organiseren? Ons eetcafé aan de rand van het mastbos biedt enorm veel mogelijkheden om de leukste bedrijfsfeestjes van heel Breda op te zetten! Dankzij onze perfecte locatie zijn een gros aan activiteiten mogelijk. Wat u ook van plan bent, u kunt de activiteiten in stijl afsluiten met een heerlijke bedrijfsborrel op ons terras in Breda.

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

De leukste bedrijfsborrel van heel Breda houdt u bij ons

Iedere goede werkgever weet dat bedrijfsfeestjes ontzettend belangrijk zijn voor de sfeer binnen een team, en ons eetcafé in Breda kan u daarbij van dienst zijn. De 7 Heuveltjes heeft een prachtige ligging aan de rand van het Mastbos waar erg veel activiteiten mogelijk zijn, zowel buiten als binnen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:
groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes
Voorkant cafe de zeven heuveltjes
Eetcafe breda
Wij zijn altijd in voor een feestje!

En nog veel meer! Begin bijvoorbeeld uw planning met een mooie wandeling of speurtocht door het Mastbos van Breda, om daarna terug te keren voor een echte bedrijfsborrel met een speciaalbiertje. Toon uw medewerkers uw waardering door de beste bedrijfsfeestjes van heel Breda voor ze te organiseren. Na hard werken hoort immers voldoende ontspanning.

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Beloon het harde werken

De leukste bedrijfsfeestjes worden gehouden bij ons eetcafé De 7 Heuveltjes in Breda. Beloon het harde werken van uw medewerkers en nodig ze uit op een leuke en actieve bedrijfsborrel aan de rand van het Mastbos van Breda. Ontdek de vele mogelijkheden voor bedrijfsfeestjes bij ons in Breda en reserveer eenvoudig door te bellen naar 076-5614000. Voor overige vragen neemt u contact met ons op door te mailen naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek