Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

Kom biljarten bij ons eetcafé in Breda

Als u op zoek bent naar een gezellig café om eens een goed potje te biljarten met uw vrienden in regio Breda, dan moet u bij ons zijn. Ons gezellige eetcafé biedt meerdere leuke en gezellige activiteiten, om onze gasten te vermaken. Nodig uw vrienden uit bij ons eetcafé in Breda en ontdek wie de ware kampioen van het biljarten is.

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

Biljarten in een sfeervol eetcafé in Breda

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen aan de rand van het Mastbos van Breda. Door onze gunstige ligging zijn wij erg geliefd onder de wandelaars en andere actievelingen in en rondom het bos. Om deze actieve gasten bezig te houden, bieden wij meerdere activiteiten aan, bijvoorbeeld jeu de boules. Ook bij slecht weer is het bij ons in Breda nog steeds mogelijk om verscheidende spellen met uw gezelschap te spelen, bijvoorbeeld biljarten. Daag uw vrienden uit en strijd om de titel van winnaar onder het genot van een lekker speciaalbiertje.

groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Kom heerlijk tot rust

Verwen uzelf en kom eens langs bij ons voor een lekker drankje en hapje van onze uitgebreide menukaart. Sluit uw maaltijd vervolgens af met een gezellig spelletje zoals een potje biljarten met uitzicht op het mooie Mastbos van Breda. Reserveer eenvoudig een tafel door te bellen naar 076-5614000. Heeft u nog overige vragen? Dan kunt u ons ook altijd bereiken door een e-mail te sturen naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek