Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

Café aan de rand van het Mastbos is Breda

Ons gezellige café De 7 Heuveltjes is perfect gelegen aan de rand van het Mastbos in Breda. Het is de uitgelezen plek om heerlijk tot rust te komen met een lekker hapje eten na een lange wandeling door het bos. Of laat uw kinderen even lekker uitrazen in onze aangrenzende speeltuin terwijl u geniet van een koud drankje. Kortom, ons café aan het Mastbos in Breda biedt voldoende mogelijkheden om even goed te ontspannen!

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

Een café boordevol mogelijkheden voor activiteiten aan het Mastbos van Breda

Naast dat u natuurlijk ontzettend lekker bij ons kunt lunchen en dineren, biedt ons café ook een gros aan activiteiten in en rondom het Mastbos van Breda. Zo hebben wij niet alleen een leuke authentieke speeltuin hebben waar uw kinderen in kunnen ravotten, maar kunt u ons ook inschakelen voor een fantastisch lekkere barbecue met bijbehorende borrel. Daarnaast is het ook mogelijk om ons als locatie in te huren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of een groepsuitje. Het is zelfs mogelijk om bij ons een ruimte te huren om te gebruiken als vergaderzaal. De mogelijkheden zijn eindeloos!

groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Neem direct contact met ons op

Wacht niet langer en kom langs bij ons café aan de rand van het Mastbos in Breda. Ga vandaag nog met ons in gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U maakt een reservering door eenvoudig contact met ons op te nemen door te bellen naar 076-5614000 of door een e-mail te sturen naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek