Voor al uw BBQ-feestjes in Breda

Er zijn veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld BBQ-feestjes voor groepen, of andere soorten feestjes, bijvoorbeeld een BBQ-personeelsfeest, bij ons eetcafé in Breda. Voor elk soort feest bent u bij ons restaurant op de juiste plek. Door de gezellige sfeer van ons eetcafé wordt uw feest compleet gemaakt, in samenwerking met de sfeervolle inrichting en onze vriendelijke bediening. De 7 Heuveltjes organiseert de leukste BBQ-feestjes van heel Breda, dus uw verjaardag of personeelsfeest zal zeker in de smaak vallen bij uw gasten!

Een BBQ-personeelsfeest en alle andere feestjes viert u bij ons in Breda

Naast een lekkere BBQ kunt u ook onder andere muzikale feestjes geven bij ons in Breda. Hiervoor hebben wij dan ook een aantal mogelijkheden. Wilt u een liveband of een Drive-In Show? Dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. Bij goed weer in Breda kunnen we het feest, bijvoorbeeld een personeelsfeest, gedeeltelijk buiten laten plaatsvinden in combinatie met een BBQ op ons overdekte terras. Maar slecht weer zal de pret zeker niet drukken, want dan verhuizen we het feestje gewoon naar binnen! In ons café kunnen we zowel kleine groepen ontvangen als grote groepen, tot een maximum van ruim 130 personen. Dus als u graag BBQ-feestjes wilt organiseren, zoals een BBQ-personeelsfeest, schakelt u ons eetcafé uit Breda in.

Ontdek de mogelijkheden bij ons voor uw feest

Een trouwreceptie, BBQ-feestjes, bijvoorbeeld een BBQ-personeelsfeest, het is allemaal mogelijk bij ons eetcafé De 7 Heuveltjes in Breda! Deze zijn tevens geheel in overleg naar eigen wens samen te stellen. Onder het genot van een drankje willen wij graag de mogelijkheden van onze locatie met u doornemen. Organiseer de leukste BBQ-feestjes, bijvoorbeeld een BBQ-personeelsfeest, bij ons in Breda en neem direct contact met ons op. Wij hopen dat u dan net zo enthousiast wordt als wij al zijn!

Ons volledig menu

Een vraag of reserveren?

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin