Voor al uw feesten & BBQ's

Mogelijkheden voor receptie, feest, brunch of barbecue voor groepen en gezelschappen.
In ons café kunnen we zowel grote (130 personen) als kleine groepen ontvangen.

Voor elk feest bent u bij De 7 Heuveltjes aan het juiste adres. Het gezellige eetcafé maakt uw feest compleet, sfeervol ingericht en een vriendelijke bediening. Ook voor een muzikale avond hebben wij een aantal alternatieven. Wilt u een live band of een Drive-In Show dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. Bij goed weer kunnen we het feest gedeeltelijk buiten laten plaats vinden en bij slecht weer verhuizen wij naar binnen.

Receptie, feest, brunch of bbq zijn geheel in overleg naar eigen wens samen te stellen. Onder het genot van een drankje willen wij graag de mogelijkheden van onze locatie met u doornemen. Wij hopen dat u dan net zo enthousiast wordt als wij al zijn!

Ons volledig menu

Een vraag of reserveren?

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek