Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

Jeu de boules in Breda

Een potje jeu de boules spelen onder het genot van een lekker drankje en een hapje doet u bij ons eetcafé in Breda. Eetcafé De 7 Heuveltjes biedt verschillende activiteiten, waaronder jeu de boules, om onze gasten uit de buurt van Breda te vermaken. Met uitzicht op het prachtige bos van Breda en de vele mogelijkheden kunt u zich bij ons eetcafé urenlang vermaken!

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

Een potje jeu de boules met prachtig uitzicht in Breda

Ons prachtige restaurant aan het Mastbos in Breda is door de gunstige ligging de perfecte locatie om uit te rusten na een lange boswandeling. Tevens kunt u zich met mooi weer ook vermaken met de verscheidende activiteiten die ons eetcafé in Breda aanbiedt, zoals jeu de boules. Ook met slecht weer hoeft u zich niet te vervelen, ga bijvoorbeeld een potje biljarten om de tijd te verdrijven. Verwen uzelf helemaal en kies tijdens het spelen een heerlijk drankje en hapje van onze uitgebreide menukaart. Besteed uw vrije dag goed en kom langs bij eetcafé De 7 Heuveltjes!

groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Bel ons om een tafel te reserveren

Geniet van een heerlijke dag met lekker eten en drinken en het allerbeste entertainment bij ons restaurant aan het Mastbos van Breda. Reserveer gauw uw tafel door telefonisch contact met ons op te nemen via 076-5614000, of stuur een e-mail naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek