Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

Lunchen met kinderen in Breda

Een goede plek vinden om te lunchen met uw kinderen in Breda of omgeving kan een hele uitdaging zijn. Kinderen zitten vol met energie en die kunnen ze niet bij elk restaurant kwijt. Gelukkig kunt u met een gerust hart lunchen met uw kinderen bij eetcafé De 7 Heuveltjes in Breda, dankzij onze aangrenzende authentieke speeltuin. Laat uw kinderen zich lekker uitleven in de speeltuin terwijl u een oogje in het zeil houdt onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

Heerlijk lunchen met uw kinderen in Breda

Gun uzelf en uw kinderen een fijne middag en kom lunchen bij ons eetcafé met speeltuin aan de rand van het prachtige Mastbos in Breda. Door onze gunstige ligging is ons eetcafé perfect om te bezoeken na een fijne ochtendwandeling in het bos. Verwen uzelf en uw gezin door een heerlijke lunch te bestellen met een fantastisch uitzicht op het bos. U hoeft zich geen moment te vervelen dankzij de vele activiteiten die wij aanbieden, zoals bijvoorbeeld een lekkere BBQ of een potje jeu de boules.

groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Reserveer direct door te bellen

Kom heerlijk lunchen met uw kinderen bij eetcafé De 7 Heuveltjes in Breda. Uw kinderen kunnen onbezorgd spelen in onze aangrenzende speeltuin terwijl u lekker ontspant op ons terras met een warm of koud drankje. Reserveer eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen via 076-5614000. Voor andere vragen kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek