Ons eetcafé met speeltuin in Breda

Bij mooi weer is het heerlijk genieten op het terras van ons eetcafé met zicht op de speeltuin en natuurlijk het mooie Mastbos van Breda. Er is aan voldoende speelgelegenheid bij ons zeker geen gebrek! Zo hebben we onder andere een draaimolen, tokkelbaan, klimrekken, een glijbaan, (familie) schommels en een zandbak voor de kleintjes. Bij ons café met speeltuin in Breda zijn kinderen van alle leeftijden al jarenlang voorzien van veel speelplezier.

Eetcafé met speeltuin aan de rand van het Mastbos is Breda

Eetcafé De 7 Heuveltjes is voorzien van een authentieke speeltuin, met onder andere een familieschommel, en ligt tussen het Markdal en het Mastbos, 5 minuten van het centrum van Breda. Verder liggen wij ook 5 minuten van België vandaan, waardoor wij ook een goede stop zijn voor na een internationale fietstocht, of bijvoorbeeld een weekendje weg. Kortom: de ideale omgeving om uw vrije tijd door te brengen, of om heerlijk te genieten van het uitzicht onder het genot van een hapje en/of een drankje van onze uitgebreide menukaart. Ons café met prachtige speeltuin is door zijn perfecte locatie in Breda ook de ideale plek om te lunchen met de kinderen en ze lekker te laten spelen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij zijn voor verschillende feesten van de partij

Niet alleen is ons café met speeltuin in Breda leuk voor de kinderen, ook volwassenen kunnen zich prima bij ons vermaken. Wij zijn namelijk in te huren als locatie voor verschillende soorten feestjes. Wilt u bijvoorbeeld een leuk personeelsfeestje met BBQ houden? Wij voorzien u van alle benodigdheden om deze goed uit te kunnen voeren. Ook kunt u bij ons café met speeltuin in Breda een leuk verjaardagsfeestje voor jong en oud organiseren.

Ons gezellige eetcafé met speeltuin aan de rand van het Mastbos van Breda is de perfecte plek voor ieder gezelschap. Vrienden, familie, collega’s, iedereen kan zich bij ons vermaken, en dat maakt ons café ook zo geliefd. Geniet samen van de perfecte locatie aan het Mastbos in Breda, en kom langs bij ons eetcafé met speeltuin.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?