Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

Een overdekt terras in Breda

Ons eetcafé De 7 Heuveltjes beschikt over een fijn en ruim overdekt terras met uitzicht op het Mastbos van Breda. Zo kunt u zelfs met slecht weer nog genieten van de prachtige omringende natuur. Neem plaats op het overdekt terras van ons eetcafé in Breda en gun uzelf een rustmomentje terwijl de kleintjes lekker kunnen ravotten in onze aangrenzende speeltuin.

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

Zelfs met slecht weer genieten op ons overdekt terras in Breda

Typisch Nederlands is om met weer en wind buiten op een terrasje te zitten. Gelukkig kan dit bij ons eetcafé in Breda zónder dat u kou hoeft te lijden, dankzij ons heerlijke terras. Geniet van een heerlijke lunch aan het Mastbos terwijl u lekker warm en droog zit. Bij ons eetcafé De 7 Heuveltjes hebben lekker eten en drinken én het comfort van onze klanten de hoogste prioriteit. Kom hiervan profiteren en neem plaats op ons overdekt terras in Breda en geniet van al het lekkers op onze menukaart.

groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Laat uw kinderen spelen in onze speeltuin

Kom snel langs bij ons eetcafé met aangrenzende speeltuin voor plezier voor het hele gezin. Boek vandaag nog een tafeltje door te bellen naar 076-5614000. Heeft u nog overige vragen of wilt u simpelweg meer informatie? Stuur dan gerust een e-mail naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek