Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

Hét restaurant van Breda aan de rand van het Mastbos

Als u op zoek bent naar een goed restaurant met speeltuin in de buurt van Breda, kom dan langs bij ons eetcafé aan de rand van het Mastbos. Restaurant De 7 Heuveltjes heeft niet alleen een idyllische locatie aan het mooie Mastbos van Breda, maar met onze authentieke speeltuin zijn wij de perfecte locatie voor gezinnen met jonge kinderen.

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

Een restaurant met speeltuin in Breda, gelegen naast het Mastbos

Ons gezellige restaurant met speeltuin en café aan het Mastbos van Breda biedt een heerlijk dagje uit voor jong en oud. Kom lekker ontspannen na een lange wandeling in het bos onder het genot van een drankje. Of geniet van een stevige lunch terwijl uw kinderen zich uitleven in onze authentieke speeltuin. Is het niet zo’n mooi weer, maar wilt u toch het huis eventjes uit? Ook dat kan bij ons! Neem plaats op het overdekt terras van ons restaurant en geniet, ongeacht het weer, van een fantastisch uitzicht op het Mastbos van Breda.

groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes
Voorkant cafe de zeven heuveltjes
Eetcafe breda
Schakel ons in voor een feestje

Het is ook mogelijk om ons sfeervolle restaurant in te huren als locatie voor een feestje. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje of juist een bedrijfsfeestje maakt ons niks uit. Wij helpen u met het geven van het beste feestje en ontzorgen u van de meeste organisatorische factoren, zoals eten, drinken en muziek. Zo kunt u, samen met uw gasten, genieten van een goed feestje!

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Neem contact met ons op

Kom heerlijk tot rust bij ons prachtig gelegen restaurant met speeltuin aan de rand van het Mastbos van Breda. Reserveer direct een tafeltje door telefonisch contact met ons op te nemen via 076-5614000. Voor verdere vragen kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek