Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

Het lekkerste speciaalbier aan de rand van het Mastbos

Als u een echte liefhebber bent van een glaasje speciaalbier, kom dan langs bij Eetcafé De 7 Heuveltjes gelegen aan het Mastbos in Breda. Neem plaats op ons terras en verwen uzelf op een lekker glaasje wijn of speciaalbier en geniet van het prachtige uitzicht op het Mastbos!

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

Komt tot rust met een glaasje speciaalbier bij ons eetcafé aan het Mastbos

Niks is zo lekker als een koude borrel na een actieve wandeling door het bos. Daar kunnen wij u maar al te goed bij helpen. Bij ons eetcafé aan de rand van het Mastbos hebben wij een ruime voorraad aan speciaalbier voor u koud staan. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een lekkere lunch te bestellen zodat u goed kunt bijkomen van de lange boswandeling. Neem alvast een kijkje in onze uitgebreide menukaart en u begint gegarandeerd te watertanden! Neem vandaag nog contact met ons op en verzeker uzelf van een tafeltje zodat u kunt genieten van een lekkere borrel terwijl u uitkijkt op het prachtige Mastbos.

groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Kom uw dorst lessen bij ons eetcafé

Heeft u al helemaal dorst gekregen bij het idee van een koude borrel na een lange wandeling? Bel ons direct om een tafel te reserveren en wij zorgen dat uw favoriete drankje koud staat. U bereikt ons door te bellen naar  076-5614000, of door een e-mail te sturen naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek