Authentieke speeltuin
Gunstige locatie aan het bos
Verschillende activiteiten

Een verjaardag vieren in Breda

Bent u op zoek naar een fijne en gezellige plek om uw verjaardag te vieren in de buurt van Breda? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Eetcafé De 7 Heuveltjes is de perfecte locatie voor het geven van een feestje, en wij zullen u natuurlijk helpen met het organiseren hiervan. U kunt de meeste voorbereidingen aan ons overlaten, zodat u zich volledig kan focussen op het vieren van uw verjaardag aan de rand van het Mastbos van Breda!

Ontdek wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen

Een verjaardag vieren doet u bij ons eetcafé in Breda

Als u een geschikte locatie zoekt om een verjaardag te vieren in de buurt van Breda, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze gunstige ligging aan de rand van het Mastbos is ons restaurant een leuke plek voor jong en oud. Daarbij beschikken wij ook over een authentieke speeltuin waardoor het houden van een kinderfeestje bij ons ook een goede mogelijkheid is. Maar vrees niet, voor volwassenen hebben wij ook volop activiteiten beschikbaar, zoals een potje biljarten.

groepsuitje breda
De Zeven Heuveltjes

Ons aanbod

eetcafe met speeltuin

Kom genieten van een lekker bakje koffie of een verfrissend streekbiertje terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in onze speeltuin. Even lekker uit eten, of toch een snel tussendoortje? Bij De 7 Heuveltjes hebben we voor iedereen wat wils!

feesten en bbq

Ook voor een feest, borrel of bbq kunt u natuurlijk bij De 7 Heuveltjes terecht. Kom even langs of bel ons voor de mogelijkheden.

menukaart

Bij De 7 Heuveltjes verwennen wij onze gasten graag. Iets lekkers bij de koffie, een hapje tussendoor of een 3-gangenmenu? Het kan allemaal!

activiteiten

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen in het hartje van het Mastbos. Hierdoor zijn er tal van fiets en wandelroutes die langs ons café komen. De ideale plek om even uit te rusten! Verkies je biljarten of jeu de boule? Ook dan ben je bij De 7 Heuveltjes aan het goede adres!

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Zorg dat u uw verjaardag op de juiste manier gaat vieren en organiseer het bij ons eetcafé aan het Mastbos in Breda. Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw feestje. U bereikt ons door te bellen naar 076-5614000, of door een e-mail te sturen naar twanvanmeer@gmail.com.

Kom gewoon even langs ~ Voor wanneer er genoten moet worden ~ Tijd voor wat ontspanning ~ Heerlijk eten en drinken ~ Er even tussenuit ~ Voor groot en klein ~ Authentieke speeltuin

Reserveren? Dat kan!

Deze lastige tijden vragen om een aanpassing. Daarom kunt u bij ons nu online reserveren… Hier een uitlegtekst schrijven met hoe het zal werken. 

Uiteraard blijft telefonisch reserveren ook perfect mogelijk.

Reserveer hier jouw plek