Kom biljarten bij ons eetcafé in Breda

Een gezellige middag of avond biljarten onder vrienden of vriendinnen. Bekend vanuit vroeger, geliefd tot vandaag. Biljarten doe je op een van de 2 kwalitatieve biljarttafels bij de 7 Heuveltjes.

Biljarten in Breda bij de 7 Heuveltjes

Als u op zoek bent naar een gezellig café om eens een goed potje te biljarten met uw vrienden in regio Breda, dan moet u bij ons zijn. Ons gezellige eetcafé biedt meerdere leuke en gezellige activiteiten, om onze gasten te vermaken. Nodig uw vrienden uit bij ons eetcafé in Breda en ontdek wie de ware kampioen van het biljarten is.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Biljarten in ons sfeervol eetcafé in Breda

Eetcafé De 7 Heuveltjes is gelegen aan de rand van het Mastbos van Breda. Door onze gunstige ligging zijn wij erg geliefd onder de wandelaars en andere actievelingen in en rondom het bos. Om deze actieve gasten bezig te houden, bieden wij meerdere activiteiten aan, bijvoorbeeld jeu de boules. Ook bij slecht weer is het bij ons in Breda nog steeds mogelijk om verscheidende spellen met uw gezelschap te spelen, bijvoorbeeld biljarten. Daag uw vrienden uit en strijd om de titel van winnaar onder het genot van een lekker speciaalbiertje.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?