Het lekkerste speciaalbier aan de rand van het Mastbos

Als u een echte liefhebber bent van een glaasje speciaalbier, kom dan langs bij Eetcafé De 7 Heuveltjes gelegen aan het Mastbos in Breda. Neem plaats op ons terras en verwen uzelf op een lekker glaasje wijn of speciaalbier en geniet van het prachtige uitzicht op het Mastbos!

Komt tot rust met een glaasje speciaalbier bij ons eetcafé aan het Mastbos

Niks is zo lekker als een koude borrel na een actieve wandeling door het bos. Daar kunnen wij u maar al te goed bij helpen. Bij ons eetcafé aan de rand van het Mastbos hebben wij een ruime voorraad aan speciaalbier voor u koud staan. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een lekkere lunch te bestellen zodat u goed kunt bijkomen van de lange boswandeling. Neem alvast een kijkje in onze uitgebreide menukaart en u begint gegarandeerd te watertanden! Neem vandaag nog contact met ons op en verzeker uzelf van een tafeltje zodat u kunt genieten van een lekkere borrel terwijl u uitkijkt op het prachtige Mastbos.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Over de 7 Heuveltjes

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.
Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?