Jeu de boules in Breda

Een potje jeu de boules spelen onder het genot van een lekker drankje en een hapje doet u bij ons eetcafé in Breda. Eetcafé De 7 Heuveltjes biedt verschillende activiteiten, waaronder jeu de boules, om onze gasten uit de buurt van Breda te vermaken. Met uitzicht op het prachtige bos van Breda en de vele mogelijkheden kunt u zich bij ons eetcafé urenlang vermaken!

Een potje jeu de boules met prachtig uitzicht in Breda

Ons prachtige restaurant aan het Mastbos in Breda is door de gunstige ligging de perfecte locatie om uit te rusten na een lange boswandeling. Tevens kunt u zich met mooi weer ook vermaken met de verscheidende activiteiten die ons eetcafé in Breda aanbiedt, zoals jeu de boules. Ook met slecht weer hoeft u zich niet te vervelen, ga bijvoorbeeld een potje biljarten om de tijd te verdrijven. Verwen uzelf helemaal en kies tijdens het spelen een heerlijk drankje en hapje van onze uitgebreide menukaart. Besteed uw vrije dag goed en kom langs bij eetcafé De 7 Heuveltjes!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Over de 7 Heuveltjes

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.
Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?