Voor een borrel en BBQ in Breda moet u bij ons zijn

Als u van een koude borrel en een uitgebreide BBQ op een warme zomerdag houdt, dan moet u bij ons eetcafé in Breda zijn. Of u alleen met uw gezin of met een groter gezelschap langs wilt komen, maakt ons niks uit. Wij zullen voor elke groep een lekkere borrel klaarzetten terwijl we de lekkerste BBQ van heel Breda voor u bereiden!

De beste locatie voor een borrel of BBQ van Breda en omstreken

Door de prachtige locatie van ons eetcafé De 7 Heuveltjes, namelijk aan de rand van het Mastbos, is het de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen. Tevens is het een toplocatie om na een lange wandeling in het bos van Breda een lekkere borrel te drinken, of om aan te schuiven bij een uitgebreide BBQ. Dankzij de authentieke speeltuin van ons eetcafé is het ook voor uw kleintjes een fijne plek om eens goed uit te razen, zonder dat u ze uit het oog verliezen. Heeft u net een drukke dag vol activiteiten met vrienden achter de rug? Sluit uw groepsuitje dan goed af met een borrel en een BBQ bij ons eetcafé in Breda. Dat is nog eens genieten!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Over de 7 Heuveltjes

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.
Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?