Een gezellig groepsuitje in Breda

Wilt u graag een leuk groepsuitje organiseren in de buurt van Breda voor bijvoorbeeld een familiedag of gewoon gezellig samenzijn met vrienden? Dan bent u bij eetcafé De 7 Heuveltjes op de juiste plek! Dankzij onze perfecte locatie, aan de rand van het Mastbos, zijn er eindeloos veel activiteiten mogelijk.

Het leukste groepsuitje van Breda organiseert u bij ons

Als u in de omgeving van Breda woont en graag een groepsuitje wilt organiseren maar geen leuke ideeën kunt bedenken, dan hebben wij de oplossing. Kom met uw gezelschap langs bij eetcafé De 7 Heuveltjes en kies één of meer van onze vele activiteiten, waaronder bijvoorbeeld een borrel en BBQ, of een potje jeu de boules. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een wandeling of fietstocht door het Mastbos te maken, om daarna bij ons uit te komen rusten onder het genot van een drankje. Heeft u een gezelschap met kinderen? Geen probleem! Die kunnen zich urenlang vermaken in de aan het terras grenzende speeltuin.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij zijn altijd in voor een feestje!

Naast dat u een leuk groepsuitje bij ons in Breda kunt organiseren, is het ook mogelijk om andere feestjes bij ons te houden, zoals een kinderfeestje of zelfs een personeelsfeestje. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken, of om alvast een datum voor uw feestje te reserveren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?