Overdekt terras in Breda

Ons eetcafé De 7 Heuveltjes beschikt over een fijn en ruim overdekt terras met uitzicht op het Mastbos van Breda. Zo kunt u zelfs met slecht weer nog genieten van de prachtige omringende natuur. Neem plaats op het overdekt terras van ons eetcafé in Breda en gun uzelf een rustmomentje terwijl de kleintjes lekker kunnen ravotten in onze aangrenzende speeltuin.

Zelfs met slecht weer genieten op ons overdekt terras in Breda

Typisch Nederlands is om met weer en wind buiten op een terrasje te zitten. Gelukkig kan dit bij ons eetcafé in Breda zónder dat u kou hoeft te lijden, dankzij ons heerlijke terras. Geniet van een heerlijke lunch aan het Mastbos terwijl u lekker warm en droog zit. Bij ons eetcafé De 7 Heuveltjes hebben lekker eten en drinken én het comfort van onze klanten de hoogste prioriteit. Kom hiervan profiteren en neem plaats op ons overdekt terras in Breda en geniet van al het lekkers op onze menukaart.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Over de 7 Heuveltjes

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.
Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?