Een heerlijke lunch nabij Breda aan het Mastbos

Als u op zoek bent naar een restaurant dat een lekkere lunch aanbiedt in de buurt van Breda, bent u van harte welkom bij ons eetcafé aan de rand van het Mastbos. Bij eetcafé De 7 Heuveltjes geniet u van een heerlijke lunch terwijl u uitkijkt op het prachtige Mastbos van Breda. Kom tot rust in de natuur en schuif bij ons aan.

groepsuitje breda

Geniet van uw lunch bij ons eetcafé nabij Breda, met uitzicht op het Mastbos

Heeft u net een lange wandeling door het Mastbos erop zitten en bent u toe aan een stevige lunch voordat u terugkeert naar Breda? Ons eetcafé is gunstig gelegen aan de rand van het bos, dus u kunt zo aanschuiven. Ook als u wilt lunchen met uw kinderen zijn wij de perfecte keuze dankzij onze aangrenzende authentieke speeltuin. Maar wij hebben niet alleen activiteiten voor kinderen in de aanbieding, voor volwassenen hebben wij ook verscheidene spellen aanwezig, zoals jeu de boules of biljart. Kortom, wij zijn de perfecte plek voor jong en oud voor een lekker hapje eten aan het Mastbos van Breda!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Over de 7 Heuveltjes

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.
Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?