Een verjaardag vieren in Breda

Bent u op zoek naar een fijne en gezellige plek om uw verjaardag te vieren in de buurt van Breda? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Eetcafé De 7 Heuveltjes is de perfecte locatie voor het geven van een feestje, en wij zullen u natuurlijk helpen met het organiseren hiervan. U kunt de meeste voorbereidingen aan ons overlaten, zodat u zich volledig kan focussen op het vieren van uw verjaardag aan de rand van het Mastbos van Breda!

Een verjaardag vieren doet u bij ons eetcafé in Breda

Als u een geschikte locatie zoekt om een verjaardag te vieren in de buurt van Breda, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze gunstige ligging aan de rand van het Mastbos is ons restaurant een leuke plek voor jong en oud. Daarbij beschikken wij ook over een authentieke speeltuin waardoor het houden van een kinderfeestje bij ons ook een goede mogelijkheid is. Maar vrees niet, voor volwassenen hebben wij ook volop activiteiten beschikbaar, zoals een potje biljarten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Over de 7 Heuveltjes

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.
Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?