Het restaurant van Breda aan de rand van het Mastbos

Als u op zoek bent naar een goed restaurant met speeltuin in de buurt van Breda, kom dan langs bij ons eetcafé aan de rand van het Mastbos. Restaurant De 7 Heuveltjes heeft niet alleen een idyllische locatie aan het mooie Mastbos van Breda, maar met onze authentieke speeltuin zijn wij de perfecte locatie voor gezinnen met jonge kinderen.

Een restaurant met speeltuin in Breda, gelegen naast het Mastbos

Ons gezellige restaurant met speeltuin en café aan het Mastbos van Breda biedt een heerlijk dagje uit voor jong en oud. Kom lekker ontspannen na een lange wandeling in het bos onder het genot van een drankje. Of geniet van een stevige lunch terwijl uw kinderen zich uitleven in onze authentieke speeltuin. Is het niet zo’n mooi weer, maar wilt u toch het huis eventjes uit? Ook dat kan bij ons! Neem plaats op het overdekt terras van ons restaurant en geniet, ongeacht het weer, van een fantastisch uitzicht op het Mastbos van Breda.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Schakel ons in voor een feestje

Het is ook mogelijk om ons sfeervolle restaurant in te huren als locatie voor een feestje. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje of juist een bedrijfsfeestje maakt ons niks uit. Wij helpen u met het geven van het beste feestje en ontzorgen u van de meeste organisatorische factoren, zoals eten, drinken en muziek. Zo kunt u, samen met uw gasten, genieten van een goed feestje!

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?