Ons café aan de rand van het Mastbos Breda

Ons gezellige café De 7 Heuveltjes is perfect gelegen aan de rand van het Mastbos in Breda. Het is de uitgelezen plek om heerlijk tot rust te komen met een lekker hapje eten na een lange wandeling door het bos. Of laat uw kinderen even lekker uitrazen in onze aangrenzende speeltuin terwijl u geniet van een koud drankje. Kortom, ons café aan het Mastbos in Breda biedt voldoende mogelijkheden om even goed te ontspannen!

Een café boordevol mogelijkheden voor activiteiten aan het Mastbos van Breda

Naast dat u natuurlijk ontzettend lekker bij ons kunt lunchen en dineren, biedt ons café ook een gros aan activiteiten in en rondom het Mastbos van Breda. Zo hebben wij niet alleen een leuke authentieke speeltuin hebben waar uw kinderen in kunnen ravotten, maar kunt u ons ook inschakelen voor een fantastisch lekkere barbecue met bijbehorende borrel. Daarnaast is het ook mogelijk om ons als locatie in te huren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of een groepsuitje. Het is zelfs mogelijk om bij ons een ruimte te huren om te gebruiken als vergaderzaal. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Over de 7 Heuveltjes

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.
Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?