Lunchen met kinderen in Breda

Een goede plek vinden om te lunchen met uw kinderen in Breda of omgeving kan een hele uitdaging zijn. Kinderen zitten vol met energie en die kunnen ze niet bij elk restaurant kwijt. Gelukkig kunt u met een gerust hart lunchen met uw kinderen bij eetcafé De 7 Heuveltjes in Breda, dankzij onze aangrenzende authentieke speeltuin. Laat uw kinderen zich lekker uitleven in de speeltuin terwijl u een oogje in het zeil houdt onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Heerlijk lunchen met uw kinderen in Breda

Gun uzelf en uw kinderen een fijne middag en kom lunchen bij ons eetcafé met speeltuin aan de rand van het prachtige Mastbos in Breda. Door onze gunstige ligging is ons eetcafé perfect om te bezoeken na een fijne ochtendwandeling in het bos. Verwen uzelf en uw gezin door een heerlijke lunch te bestellen met een fantastisch uitzicht op het bos. U hoeft zich geen moment te vervelen dankzij de vele activiteiten die wij aanbieden, zoals bijvoorbeeld een lekkere BBQ of een potje jeu de boules.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Over de 7 Heuveltjes

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.
Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?