Bedrijfsborrel in Breda

Wilt u graag uw medewerkers verrassen door een leuke bedrijfsborrel in de buurt van Breda te organiseren? Ons eetcafé aan de rand van het mastbos biedt enorm veel mogelijkheden om de leukste bedrijfsfeestjes van heel Breda op te zetten! Dankzij onze perfecte locatie zijn een gros aan activiteiten mogelijk. Wat u ook van plan bent, u kunt de activiteiten in stijl afsluiten met een heerlijke bedrijfsborrel op ons terras in Breda.

De perfecte plek voor een bedrijfsborrel in Breda

Iedere goede werkgever weet dat bedrijfsfeestjes ontzettend belangrijk zijn voor de sfeer binnen een team, en ons eetcafé in Breda kan u daarbij van dienst zijn. De 7 Heuveltjes heeft een prachtige ligging aan de rand van het Mastbos waar erg veel activiteiten mogelijk zijn, zowel buiten als binnen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

Wij zijn altijd in voor een feestje. En nog veel meer! Begin bijvoorbeeld uw planning met een mooie wandeling of speurtocht door het Mastbos van Breda, om daarna terug te keren voor een echte bedrijfsborrel met een speciaalbiertje. Toon uw medewerkers uw waardering door de beste bedrijfsfeestjes van heel Breda voor ze te organiseren. Na hard werken hoort immers voldoende ontspanning.

De leukste bedrijfsfeestjes worden gehouden bij ons eetcafé De 7 Heuveltjes in Breda. Beloon het harde werken van uw medewerkers en nodig ze uit op een leuke en actieve bedrijfsborrel aan de rand van het Mastbos van Breda. Ontdek de vele mogelijkheden voor bedrijfsfeestjes bij ons in Breda.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

De leukste bedrijfsborrel van heel Breda houdt u bij ons

De 7 Heuveltjes is een eetcafé gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos in Breda. Sinds 1925 staan wij bekend als de plek met een ongedwongen en typisch Bredase sfeer.

Ons eetcafé ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier wandelen en fietsen is een absoluut genot. Bekijk hier wat u allemaal terug kunt vinden rondom ons café en welke activiteiten wij zelf organiseren.

Snel naar...

Eetcafé met speeltuin

Feesten en BBQ’s

Activiteiten in de omgeving

Menukaart

Meer weten of reserveren?